Третото издание на Discover.Vino World е вече в историята!
Близо 500 вина от цялата планета бяха представени по време на Discover.Vino World

Трето издание на изложението-дегустация се проведе на 10 и 11 май, в зала 6 на НДК. Многобройните посетители имаха възможността да се запознаят отблизо с огромното разнообразие на вина от целия свят, които присъстват на нашия пазар.

Едновременно с производители от традиционни винарски райони като Италия, Франция и Испания, Discover.Vino World представи и по-слабо познати дестинации като Молдова, Турция, Армения и Израел; дегустирахме изключителни вина, с каквито човек трудно би се срещнал на друго място. Двата дни на Discover.Vino World показаха, от една страна, че предлаганото у нас разнообразие на вкусове и стилове е действително на световно ниво, а от друга, че българската публика не изостава от световните тенденции.

И този път изложението стана повод за нови приятелства, а за приятната атмосфера допринесе и личното отношение на вносителите, които разказваха любопитни подробности за своите вина.

За първи път по време на Discover.Vino World беше обособена зона с ресторанти, които предлагаха вкусна храна, както за посетителите на изложението, така и за всички, които бяха избрали да прекарат времето си в парка около НДК. Посетителите в тази стрийтфууд зона се насладиха на предложенията от софийските Hamachi-ni, Mediterraneo и Jobo.

Посетителите на Discover.Vino World имаха възможност да се запознаят, опитат и закупят специално селектирани продукти и винени аксесоари от партньорите на DiVino. Водата за изложението беше осигурена от партньорите ни SanPellegrino § AcquaPanna – тясно свързани със света на виното и висшата кулинария.

И тази година официален магазин на Discover.Vino World беше Casavino, където се предлагаха вината от изложението.

И докато очакваме следващите събития, организирани от нас, вече са известни датите за четвъртото издание на Discover.Vino World – 24 и 25 април 2020 година!

За всички бъдещи инициативи на DiVino може да се информирате на https://www.divino.bg/

Събития

Свързани
Публикации