Унисекс феноменът INSOMNIA

Ароматът Insomnia на Faviol Seferi вече месеци наред чупи всички рекорди по продажби

Магическата екзотика на арабския свят и Ориента, сладостно ухание върху кожата и аромат, който остава по теб сякаш завинаги – това е Insomnia. Той е причината да не заспиваш, защото светът навън е толкова интересен. Той е следата, която оставяш, от където и да минеш. Той е твоят аромат.

Сексапилът е унисекс, точно какъвто е и парфюмът Insomnia. Той е подходящ за теб, за него, за нея. Това го превръща не само в любимото бижу, невидимо за очите, но оценявано от останалите ти сетива, но и в идеалният подарък за всеки повод.

Insomnia е първият български нишов парфюм, той е направен от изключително редки, скъпи и трудни за добив съставки. Той е със сексапилен и отличаващ се аромат, който остава с теб над 18 часа, защото е с над 30% съдържание на чист парфюм. А цената на Insomnia е най-добрата за подобен клас продукт.

Вижте какво каза и Валентин Кулагин за Insomnia:

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.