Фестивал на Модата и Красотата Варна 2019
Наближава любимият сезон, а с него, освен слънчеви дни и приятни вечери, идват и редица вълнуващи събития. Едно от тях е именно Фестивалът на Модата и Красотата – Варна 2019, който ще се състои след малко повече от месец.

Лято, море, стил, красота – екипът на агенция Vip Fashion Group събира най-любимите ни неща и ни ги поднася под формата на атрактивен фестивал. Събитието ще се проведе на 27-ми и 28-ми юни в лятната градина на комплекс Морско Казино – Варна и се очаква да посрещне над 600 гости от цяла България.

Продуцент и организатор на дванадесетото поредно издание на Фестивала на Модата и Красотата, отново е Vip Fashion Group, които вече са се заели с подготовката на интересна програма, включваща поредица от стилни дефилета на реномирани марки и дизайнери.

В ролята на водещ по традиция ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а лице на Фестивала ще бъде очарователната Габриела Кирова – Мис България 2016. В събитието ще вземат участие най–добрите модели на морската ни столица, сред които Михаела Йорданова/ Мис Варна 2018/, Моника Драгнева / Мис Варна 2017/, Марина Димитрова / Мис Варна 2015/ и специалният гост на формата – носителката на титлата Best Model of the World 2011 – Ива Атанасова.

Стайлингът на моделите е поверен в ръцете на екипа на топ коафьора Конда Кондов /салони Nushi/ и гримьорката Кристина Славова, а официални фотографи на модния форум са Боби Решовски и Веселин Тончев.

Фестивалът на Модата и Красотата – Варна 2019 ще се проведе с подкрепата на Мол Варна ЕАД, алкална вода ADVA и fashion.bg

 Модна Агенция VIP Fashion Group е създадена на 16 юли 2005г. От г-жа Мира Матеева. Професионалният екип на Агенцията е специализиран в организирането на светски събития, модни форуми, шоу спектакли, конкурси за красота, PR кампании, курсове за модели и фотомодели, промоции и презентации, както и други събития, съобразени изцяло с желанието на клиента. 
Към Агенцията работят над 60 професионални модели и фотомодели, както и екип от фризьори , гримьори и фотографи. За десет години Модна Агенция VIP FASHION GROUP е организирала над 500 модни дефилета, представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Агенцията е продуцент и организатор на едно от най-бляскавите модни събития – ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА, както и на един от най-престижните и грандиозни конкурси за красота в България – МИС ВАРНА.
Залагайки на професионализъм и класа, блясък и стил VIP Fashion Group се превърна в една от водещите модни агенции в България.

Източник: fashion.bg, VIP Fashion Group

Снимки: Facebook

Събития

Свързани
Публикации