Френски следобед с BIOLOGIQUE RECHERCHE (Видео)

BIOLOGIQUE RECHERCHE ПОСРЕЩНА НОВАТА СЕРИЯ VIP 02 С ЕКСКЛУЗИВНО СЪБИТИЕ, КОЕТО ПРЕВЪРНА ГАЛЕРИЯ “ОБОРИЩЕ 5” В “ПОСОЛСТВО НА КРАСОТАТА”

Специално за събитието от Париж пристигна президентът и съсобственик на компанията д-р Рупърт Шмидт.

Когато става дума за Biologique Recherche, нищо не е случайно. От създаването си преди 40 години до днес,  адресът на семейната компания в Париж е в култовата сграда на булевард Шанз Елизе 32, описана от Виктор Юго като дом на Граф Монте Кристо в едноименния роман.

На 15 май близо 80 дами , журналисти и клиенти на марката, се събраха в софийската – Галерия Оборище 5, която за целта беше преобразена  в “Посолство на Красотата” и гостите се пренесоха за малко на Шанз Елизе 32.

Според създателите на марката кожата може да бъде сравнена с къща. Ако покривът е направен лошо и не гарантира добра защита, всичко, което се намира вътре в нея е обект на стрес.Усъвършенствайки повърхността, ние помагаме на кожата да използва собствените си регенериращи сили и да възстанови по естествен път младостта и здравословния си блясък. Това е процес, основан на прецизно изследване на взаимодействието на епидермиса с най-дълбоките слоеве на кожата, който помага да се разбере по какъв начин активните съставки в козметичните продукти въздействат върху кожата още при първия им контакт с нея. Този подход се нарича „интерфейсна козметология”, изисква персонализирана гража за всяка отделна кожа и е в основата на философията на нашата марка” – каза д-р Рупърт Шмидт, президент и съсобственик на Biologique Recherche, който представи пред гостите на събитието най-новата серия VIP O2.

Евгения Джаферович, Ивайла Бакалова, Марта Вачкова, Кристина Патрашкова и Никол Станкулова бяха малка част от известните дами, които се насладиха на френския шик на козметичния бранд. Меню, базирано на 8 култови френски ястия, поднесени под формата на хапки,в компанията на шампанско, гарнирани с нежен джаз, изсвирен от саксофонист, създаде атмосферата на един истински френски следобед в центъра на София. Изненадата на събитиетобеше Герасим Дишлиев – Геро, най-успешният български мим, последовател на Марсел Марсо и главен изпълнител в прочутия Цирк дьо Солей, който пристигна директно от Париж, за да изиграе специално подготвен етюд, посветен на   Biologique Recherche и търсенето на красотата в съвременния свят.

За Biologique Recherche

Компанията Biologique Recherche стартира работа преди четиридесет години. Днес брандът се разпространява в повече от 70 страни по света като предлага на своите клиенти персонализирана грижа за красотата, основана на чисти,концентрирани сурови съставки и иновативни персонализирани протоколи и процедури.

Всички козметични продукти за лице и тяло на Biologique Recherche отговарят на строго определени характеристики:

1. Висока концентрация на растителни, морски и биологични екстракти.
2. Липса на изкуствени аромати.
3. Оригинална структура на активните съставки и използване на студени производствени технологии при повечето формули.
4. Най-високо качество на активните съставки.
5. Уникални и оригинални формули, които приложени с мануални техники – действат почти мигновено.

 

Методологията на френския бранд се основава на три фундаментални фази:

1. Козметична оценка на кожата – след получените резултати персонално се подбира най-подходяща процедура на кожата.
2. Фаза на Инициализация – подготовка на епидермиса.
3. Лечебна фаза. По време на тази фаза се използват продукти с висока концентрация, които стимулират възстановяващите процеси.

 

За VIP O2

Кислородът е източник на живот, а клетките на кожата се нуждаят от него, за да се регенерират. Замърсяването на околната среда, преобладаващо в градовете, нарушава основните защитни и регенериращи механизми на кожата. Метаболизмът се забавя и причинява слабо или недостатъчно снабдяване с кислород. Това може да доведе до преждевременно стареене на клетъчно ниво.  

Със своята иновативна, пукаща текстура и уникалната си формула, Booster VIP O2 е революционен продукт в професионалната козметология, както и всички останали продукти от серията VIP O2. Основната  формула е базирана на  Кислороден комплекс, уникален за Biologique Recherche. Неговите активни съставки позволяват на клетките да дишат по-добре, да произвеждат повече енергия и по-висококачествени протеини. Пукането, което се усеща при нанасянето на продукта е знак за взаимодействието на формулата с кожата.

Професионалната терапия с Booster VIP O2 идва с 3 нови масажни техники.

Процедурата започва с точков масаж за мануално стимулиране на определени точки и меридиани по лицето. Следва нанасяне на почистващо мляко Lait VIP O2 и енергизиращ масаж с помощта на малката масажна ръкавичка. Протоколът продължава с нанасяне на подходящия Lotion P50 и Booster VIP O2, като съгласно специфичната методология на Biologique Recherche, специалистът извършва склуптуриращ масаж. Терапията завършва с нанасяне на коктейл от подходящи серуми, крем и финален серум Fluide VIP O2. По този начин кожата е изцяло детоксикирана, реоксигенирана и изчистена от замърсявания.

Събития

Свързани
Публикации