Хиляди гласуват за жена на десетилетието
Хиляди се включиха в гласуването за “Жена на десетилетието”, а коя от всички номинирани дами ще си тръгне със статуетката ще стане ясно на 6-ти март по време на бляскава церемония в столичната зала EFE на хотел “Маринела”

“Да бъдеш жена е привилегия. Ние в екипа на Woman.bg вярваме, че истински вдъхновяващите жени трябва да бъдат подкрепяни и отличавани, тъй като те са доказателството, че всяка от нас е специална и силна”, споделя главният редактор на Woman.bg Мария Николова. “Изключително съм щастлива, че толкова много хора гласуваха до момента – това ни дава увереност, че проектът, който направихме по случай 10-годишнината на сайта е повече от успешен”.

Woman.bg е създаден като място, в което истинската жена да може да открие интересни и полезни теми и да прочете историите, които ѝ вдъхват сила и увереност.

По време на церемонията “Жена на десетилетието” ще бъдат отличени 10 дами, а ако все още не сте гласували за своята фаворитка – имате броени часове да го направите Т У К, защото над 40 хиляди вече дадоха своя вот.

На събитието се очакват над 400 ВИП гости от лайфстайл и бизнес средите у нас, а коя ще е красавицата, която ще се качи на сцена за първи път след като наскоро стана майка – ще стане ясно тази сряда точно в 19.00 ч вечерта.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации