Цвети Радойчева изпя „Изчезни“ на сцената на Sofia Fashion Week SS 2019
Красавицата изпя брилянтно най-новата си авторска песен с хитово заглавие”Изчезни“ в третата вечер на вай- голямото модно събитие на годината, а именно SFW

Стилната й и сексапилна визия предизвика възхищение и безброй комплименти от родни популярни личности и модни коментатори. Красавицата изглеждаше страхотно в рокля на дизайнера Karam Daya.

Новото парче на Цвети Радойчева “Изчезни “ е с модерно поп звучене, силен и завладяващ текст, а изключително въздействащото й изпълнение го направи вече любимо на много меломани и нейни почитатели.

Музиката е на талантливита изпълнителка, текстът на великия текстописец Петър Москов, a аранжиментът на Алекс Нушев.

„ИЗЧЕЗНИ” е песен с послание:

Тя ще бъде посветена на жените, пострадали от домашно насилие, било то физическо или психическо.“Изчезни“ е за всички силни и смели жени, които намират сили да споделят и да продължат напред с гордо вдигната глава, след като са били подложени на насилиев някакъв период на своя живот.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации