ЕксперТНА грижа за косата и кожата през лятото

 

 Пресконференцията е посветена на темата за експертната грижа за косата и кожата през лятото и ще включва професионална демонстрация, в която като модели ще участват Елен Колева и Марина Кискинова. По време на пресконференцията ще бъде направено официално представяне на компанията SELENA ES. Тя има над 20 години опит в дистрибутирането на професионални продукти, козметика, уреди и аксесоари за фризьорски салони на българския пазар и е официален представител за България на такива световни марки като: FarmaVita, Jungle Fever, OPI, JOICO, BaByliss PRO, MONTIBELLO и други.

 

Участници в пресконференцията ще бъдат Вера Георгиева – собственик на SELENA E, Елена Стефанова – управител на SELENA ES и експерт по професионална козметик, Милен Илиев – арт директор на SELENA ES и стилист-технолог и проф. д.н. Любомир Стойков, който ще бъде и водещ на пресконференцията

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.