Есенна колекция Dior Skyline Fall 2016

Вдъхновен от архитектурата на Париж и Айфеловата кула, креативният директор на Dior Питър Филипс, създава есенната колекция на бранда, носеща името – Skyline. Вдъхновена от skyline-collection-new-dior-makeup-fall2016професионалните техники на гримьорите, в колекцията може да открием актуалните за сезона нюанси сенки, лак за нокти, молив за очи и вежди, както и няколко червила.

dior-skyline-couture-colors-effects-eyeshadow-palette
Предлагаща нюанси на бежово, синьо, лилаво или сиво, новата Dior Make up Skyline AW2016 колекция предизвиква със своята модерност.

dior-skyline-shimmering-sculpting-powder

Клепачите тази есен са опушени, с блестящ завършек потопен с блясък в резултат на Diorshow Mono Lustrous Smokey.

dior-skyline-dior-addict-lipstick-ultra-gloss dior-skyline-couture-color-gel-shine-long-wear-nail-lacquer

Балсамът за устни Dior Addict и глосът Dior Addict Ultra Gloss предлагат редица нови нюанси, мед и шоколад, с приглушени нюанси на горящи червени тонове.

dior-skyline-diorshow-mono-lustrous-smoky-professional-eyeshadow

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.