Топ дизайнерката на MegZ с бляскаво парти за рожденния си ден
На стилно парти в модерната градина на хотел Маринела, топ дизайнера на модния бранд MegZ – Меглена Каканашева, посрещна приятели и клиенти на изискано и стилно парти, напълно в стила на талантливата млада дама.
Megz-8
Гримьорът на ” Две капки вода”  Грета Великова бе преобразила неотразимата рожденничка като Пенелопе Круз, на която асистираше изкусителният Хавиер Бардем, а Боряна Баташова влезе  в образа на легендарната певица Уитни Хюстън.
Megz -7
Класни вина и изискан кетъринг бяха малка част от изненадите поднесени на гостите, между които бяха – собственичката на Code Fashion  и организатор на Sofia Fashion Week Мария Бонева, модното гуру Ирина Папазова, в компанията на топ моделa Юлия Юревич, певицата Маги Джанаварова, заедно с още много модели и ВИП личности.
13606488_10153619801615843_3438654602597980956_n
Meg -3
Ексцентричния Даниел Бачорски дойде с голяма изненада, три цигуларки, които изсвириха “Happy Birthday” и подари на прекрасната Меги живи пеперуди, които създадоха още по-голяма екзотика в уникалната градина на хотела.
Megz - 4
Megz -9
снимки: HiLife
Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации