Лазерна епилация вече и през лятото

Гладката кожа вече е възможна и през лятото. Една от най-предпочитаните процедури за лазерна епилация, вече позволява третирането на косъмчетата дори и през лятото.

Уникална лазерна платформа, която съчетава в себе си диоден и александритен лазер за много по-безболезнено, ефективно и най-вече безопасно премахване на нежелано окосмяване. Всичко това е възможно дори през лятото и върху кожа с тен или при много мургави хора!

fotoepilacia

Една от основните разлики в останалите методи за обезкосмяване е обработването на нежеланото окосмяване с пулсова светлина – голямо количество лазерна енергия, но с малък интензитет, който нагрява космения фоликул. SHR излъчва множество къси, нискоенергийнии светлинни импулси, а енергията, необходима за унищожаването на косъма се натрупва постепенно.

1462529716-88-laser-hair-removal-abu-dhabi

Това превръща процедурата в изключително приятна и комфортна. Апаратът гарантира най-висока сигурност за околните тъкани, а студеният накрайник дава възможност да се третират косми, които досега са били неподвластни на трайна епилация.

Студена лазерна епилация, може да откриете в салоните на Hil Clinic.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.