Новият аромат за “добри момичета” от Carolina Herrera

“Толкова добър, за да бъде лош”, новата претенция на изкусителния аромат на Carolina Herrera, носещ тематичното име “Good Girl”.

Ароматът на “добрите момичета” се смята за един от най-главозамайващите ароматни изкушения в историята на бранда, още преди 14 години. Новото ухани пристига на пазара в изкусителна бутилка под формата на стилето, един любим елемент от женския гардероб.

“Good Girl” е вдъхновен от двойнствеността на жената. Парфюмът ще се продава в размери от 50 мл и 80 мл, съответно на цени от $93 и $119.

The-fascinating-journey-of-new-perfumes-from-Carolina-Herrera-will-spark-the-enthusiasm-for-its-devo

“Тайната е едно от най-важните неща, които една жена може да има” , споделя Каролина Ерера ди Баез. Тя харесва идеята за мистерията около това една жена да бъде добра и лоша. “В това има огромна сила и чар”, допълва тя. “Нещо като “ин” и “ян””, продължава Ерера.

a56a1b40c76cbf0af1095fd906fd0602

Ключовият компонент жасмин в ароматното ухание, следва линията на парфюмите на марката.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.