Новият цвят бронде – целунати от слънцето

bronde hair bronde hair' jessica_biel_bronde bronde capelli-bronde bronde-hair-style

Горещият тренд в косите, тази есен носи красивото име – Бронде или “целуната от слънцето”. този красив кафяво-карамелен оттенък в косите е изключително актуален и топъл. Новата тенденция е смесица между кафяв нюанс на златен кестен с обагрени руси оттенъци. Бронде техниката поставя във фокус стила и създава игра на цветовете в косата. Новият тренд е много подходящ за дамите, които не искат да взимат драстични решения. Брюнетките могат да бъдат с руси нюанси, като не им се налага да се изрусяват напълно. Блондинките могат да постигат цвят в дълбочина и косата им изглежда по-свежа с красиво преливащи се нюанси. Стилистите подчертават, че бронде чудесно се съчетава с контуринга – персонализираният цвят, който най-добре подхожда и подчертава определени линии на лицето. Може да повдигне и подчертае скулите, или да удължи врата като в тази зона се сложат по-светли тонове.

Ето защо и през сезон есен-зима Бронде ще си спечели още много фенове. Техниката постига дискретно преливане на цветовете в косата и заедно с контуринга създава чудеса.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.