Празнична колекция Chanel Vamp Attitude

Блясък и много злато  ще открием в празничната колекция “Chanel Rouge Noir Holiday Collection 2015-2016”. Коледната колекция грим Chanel 2015-2016 тази година е посветена на годишнина на култовия лак за нокти Rouge Noir, който навършва 20 години. И за да се отговори на търсенето, е пусната първата серия лакове Chanel Rouge Noir, а оттенък с течение на времето се превърна в култов и придоби статут на класически. Наистина, образ на фатална жена, почти невъзможно да си представим без перфектен маникюр, с използването на лак в кестеняво-кафява гама.

image89

Палитрите сенки са с много празничен блясък, ружове в меко бежово, розово и тъмно червено за светлина на лицето, за устните и ноктите – елегантни цветове. Блестяща колекция, за да превърне всяка дама в звезда, по време на коледните и новогодишните празници.

Holiday15 chanel-thumb

Лимитираната серия омбре-сенки, придава празничен блясък и  изразителност на погледа. Плътен, сияен бронз, допълва цветове от виолетова слива, опушено червено и тъмно розово. Сенки са релефни с монограма на Chanel, като всяко от тях напомня по форма на класическите копчета от жакетите на модната марка.

 

le-rouge-noir-de-chanel

Празничната серия лакове за нокти е вдъхновена от чудесните гледки на излитащи и кацащи самолети на летищата в Париж. Лакът е с традиционната формула, укрепва и овлажнява ноктите, издръжлив, с висококачествен блясък. Всички продукти за нокти на Chanel са без формалдехид, по този начин ноктите не се изсушават и чупят.

 

 

 

Chanel-Rouge-Noir

 

За поредна година, Chanel подаряват на дамите висок клас колекция, с която да покорят мъжките сърца в Коледната нощ. Блясък, кралско великолепие и неустоим женствен чар, за най-вълшебния период на годината.

 

chanel lifes

holiday collection chanel-pearl-clutch

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.