Guerlain La Petite Robe Noire пролет 2017

Колекцията ще бъде достъпна през февруари в официалните магазини на марката, както и в  Nordstrom, Sephora, Harrods и Selfridges.

“Guerlain” е една от най-старите парфюмерийни къщи Франция, която се занимава със създаването на парфюми и луксозна козметика. Всеки сезон марката представя собствена колекция грим, които отговарят на съвременните модни тенденции. А през новия сезон Guearlain продължава закачливо да играе с цветовете на пролетта.

Guerlain La Petite Robe Noire Spring 2017 Collection представа своята на пръв поглед мини колекция, но скрила уникално разнообразие от продукти. Колекцията съдържа три нови силно пигментирани нюанса на червилото Le Rouge a Lerves lip.  

Guerlain_La_Petite_Robe_Noire_spring_2017_makeup_collection2

Разкошни нюанси в червено, прасковено и оранжево. Освен тях, виждаме и най-новото предложение на марката за дързък и драматичен поглед – спиралата за очи, с четка, която наподобява емблемата на Guerlain малката черна рокля. Тя е един от най-интересните модели в колекцията, четка проектирана да съответства на силуета на роклята.

Guerlain_La_Petite_Robe_Noire_spring_2017_makeup_collection3

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.