Loubichrome – лаковете на 2017-та

Колекцията вече е налична в продажба онлайн на сайта на марката и на Net-a-Porter

Christian Louboutin ражда поредния си магически продукт на пазара  – лак за нокти Loubichrome, лимитирана серия, продължение на страхотните червила на Louboutin през изминалия сезон. Не само цветовете на ноктите са впечатляващи, но и тяхната опаковката е също толкова атрактивна и забавна, готова да ви отведе право в света на магията и фантазия.

 

Вдъхновен от еднорози, трите пъстри модела идват в зашеметяващи нюанси на хром на цена от 30 $ за брой.

christian_louboutin_loubichrome_nail_polish_2

Цветовете са силно пигментирани и моментално ще добавят изключителен стил към цялостната ви визи. Unicorn моделите бяха една от тенденциите за 2016 г., която със сигурност ще продължи и през 2017 г. Ярката дъга на Louboutin предлага преливащи нюанси от жълто, лилаво и червено. Цветът се нанася лесно и гладко с помощта на триъгълната четка, а формулата е създадена без формалдехид, глутен и DBP.

christian_louboutin_loubichrome_nail_polish_1

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.