На 18 ноември избираме Мис България 2017
Най-красивата българка за 2017 ще бъде избрана на бляскава церемония за 28-мото издание на най-престижния конкурс за красота у нас Мис България

Финалът на конкурса ще се проведе на 18-ти ноември от 20 ч. в зала Рейнбоу Плаза – София. Организатор и лицензиант на конкурса Мис България е Модна агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова.

Габриела Кирова – Мис България 2016 има честта да връчи короната на най-красивата българка за 2017 година. Габи се представи достойно на световния финал Мис Планет 2016, спечелвайки титлата Вицемис Планет 2016.

Водещи на конкурса ще бъдат Боряна Баташова-звезда от Х фактор и Атанас Михайлов – известен от популярното предаване „Страх“.

В програмата на конкурса са включени изпълнителите: Тихомир Митов, Тодор Гаджалов, Елица Наумова.

След проведените регионални конкурси от веригата Мис България в 25 малки и големи градове в цялата страна до финала достигнаха 20 претендентки от София, Бургас, Варна, Монтана, Созопол, Пловдив, Враца,Хасково, Силистра, Стара Загора, Велинград и  други.

В конкурса Мис България по регламент могат да участват неомъжени българки между 17 – 25 години, които трябва както да проявят смелост да се явят и спечелят регионален конкурс, така и да притежават красота, талант, харизматичност, сценично поведение, широка обща култура и добродетели. Престижният конкурс е излъчил много достойни победителки като: Любомира Славчева, Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Ивайла Бакалова, Роси Иванова, Славена Вътова, Марина Войкова и други.

„Реалност от илюзии“ – е тазгодишната социална кауза на конкурса Мис България 2017 насочва мислите на младите хора към заблудите и опасностите при  общуването в  социалните мрежи и интернет.

Подоготовката на момичетата ще протече в залите на Фитнес Пулс, за диетичното меню на участничките ще се погрижи ресторант Розе.

Старта на тази програма ще започне с официално представяне на кандидатките в Планет Клуб на 16-ти ноември.

Конкурсът ще протече в четири тура: атрактивен флашмоб с препратки към социалната кауза на конкурса , тур по бански костюми, специално създадени за конкурса от „Делфина“, тур с колекция официални тоалети на Стоян Радичев, отново специално създадени за конкурса, полуфинал и финал.

В журито тази година освен  светски личности, бизнесмени и партньори ще се включат и четири бивши носителки на титлата -Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Марина Войкова и Габриела Кирова. Те ще се включват и бекстейдж с коментари свързани с новите участнички и конкурса.

Победителките ще представят страната ни на Miss Planet, Miss Globe и Miss Bikini International.

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации