Плитките – модният детайл на 2016

Бохемска визия и небрежен чар ще бъдат основни акценти в пролетно- летните прически през 2016 г.

capelli4

Сплетената коса, във всички форми, ще бъде хит през пролетно-летния сезон. Завръщането към ретро стила явно не подминава женските прически, защото световните дизайнери все по-често показват модели, дефилирайки със старовремски сплетени коси или ретро вълни. Но днес ще си говорим за чара на прическите на Пипи Дългото Чорапче и модерната блонди – Рапунцел.

Плитката дава чудесна възможност да пренесете цялата си фантазия върху косата. Рибена кост, френска плитка или негърски стил, плитката ще бъде задължителен детайл в прическите тази пролет. Прекрасен избор, с който да разнообразите визията си и да трансформирате дългата коса в къса или просто небрежно да сплетете плитка на една страна.

Подходяща за всеки повод, вечната плитка ще бъде отличн акцент, който да ви направи специална и различима.

capelli8 capelli9

capelli13 capelli14

capelli11 capelli12 capelli3 capelli6 cappeli7 capelli2 capelli10

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.