Philipp Plein покори света
Седмицата на модата в Ню Йорк бе разтърсена от Филип Плейн! Космически кораб насред снега и роботи, придружаващи моделите…. Това не е сън, това е ,,планетата на Плейн” .

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

,,Спри да се опитваш да се впишеш, когато си роден да да се открояваш!”- това е мотото на дизайнера, завладяващ все по-вече света на модата, като вече насочи погледа си и към Космоса, а може би винаги е гледал натам… Успехът на Филип и компанията му е неоспорим, а за моделите му, всеки преценява. Новата му колекция беше представена в Ню Йорк, а вече всички говорят за нея, но не толкова за дрехите, колкото за начина по-който Плейн я показа.

Смел и провокиращ, Филип не изневери на стила си. Тълпа от гости и един час закъснение на ревюто не попречиха на дизайнера да превърне мястото в невиждано или по-скоро да ни отведе извън пределите на нашата собствена планета. Изкуствен сняг и… космически кораб предизвикаха удивлението на публиката, а роботът, който съпроведе Ирина Шейк, която откри ревюто, беше черешката на тортата.

 


,,Модното ревю е като щастливо погребение. Работиш толкова много месеци наред, за да създадеш ревю и след това, в момента, в който представиш колекцията си на публиката я погребваш, защото след това трябва да започнеш да работиш по новата.” – разказва Филип за колегите от BBC. Погребението на новата му колекция определено беше вълнуващо и различно.

Раници, чанти, гащеризони, огромни пухени якета, палта, ботуши, кожени якета, лъскави панталони, блестящи тениски и надписи, крещящи Филип Плейн – колекцията не е за всеки вкус, но със сигурност не бихте отстанали незабелязани.


На финала, гости и модели танцуваха под снега и до космическия кораб, като за музиката се погрижи не кой да е, а Migos.

Мода

Свързани Публикации