Пролетна грим колекция Dior “Glowing Gardens”

Новата грим колекция “Glowing Gardens”,  създадена от творческия директор Питър Филипс, олицетворява естествената красота на родните места на Кристиан Диор в Грендвил: ярки и чисти нюанси на розови листенца, свеж морски бриз и очарованието на цъфтящи градини.

SpringLook_dior Dior_spring

Той улавя същността на пролетта – пробуждането на природата, която рисува пейзажи и пъстри нюанси. Така че всеки елемент от новата грим колекция на Dior разкрива ярки цветове върху устните, очите и бузите. Палитрата сенки с копринена текстура “Diorshow Fusion Mono” способна да създаде ангелски поглед, който сякаш играе с лъчите на слънцето.

Dior2

Спиралата “Dior Addict” с наситен цвят, грижещ се за миглите, като им придава нежно перлено сияние. Специалната серия червила на Dior, създадени за целувки: Rouge Dior червило от пигментирани нюанси, Rouge Dior Baume балсам, както и лимитирана серия Rouge Brillant с перлени частици.

Dior3

Първо червило с естествен розов пигмент – Dior Addict Lip Glow Logic. Тайната е в необичайната текстура – гел-масло. Веднага след нанасяне на гела се превръща в богата масло, което покрива устните с много тънък слой и  приема и подсилва естествения цвят.

Dior Dior4

 

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.