Анна Иванова е големият победител в конкурса THE STYLE MASTER 2016

Победителят в българското издание на конкурса за дамска прическа THE STYLE MASTER 2016 вече е известен! Първото място заслужено спечели Анна Иванова от салон Kristy’s Beauty Zone София. Втора, с малка разлика бе класирана Десислава Джафари от Beauty & Sun Salon София. Трета в конкурса бе Гинка Чипилова от Студио Фльорца – Пазарджик.

anna ivanova

Международният конкурс  STYLE MASTERS се организира от REVLON PROFESSIONAL и дава възможност на фризьори от цял свят да изразят своя стил и да покажат таланта, креативността и вдъхновението си при създаването на дамски прически. Конкурсът се организира веднъж годишно  и има 2 етапа – национално ниво и световно ниво. Финалът на STYLE MASTERS всяка година се провежда в различна европейска столица, като през 2016г. той ще бъде на 18 април в Париж под формата на грандиозно STYLE MASTERS SHOW.

Прическите в българското издание на конкурса бяха оценявани от 5-членно жури, начело на Люк Пезан, международен трейнер обучения за REVLON PROFESSIONAL. В състава на журито влязоха още Синан Сабич – трикратен победител в конкурса THE STYLE MASTER – Словения, фотографът Диляна Флорентин, стилистът Хубен Хубенов и гримьорът Слав Атанасов.

hair 10 ana hair hair4 hair5 hair6 hair8 hair9 hair 9

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.