Кейтлин Дженър е новото “момиче” на MAC

След като през миналата година Брус Дженър пожела да започне нов живот и целят свят да го припознае като Кейтлин Дженър,  днес образът на Кейтлин се радва все по-голяма популярност в модния бранш.

Mac_Cosmetics_Caitlyn

Кейтлин представя лимитираната колекция червила, носещи името„Finally Free”Звездата и козметични бранд обявиха, че всички печалби от този продукт ще бъдат дарени за инициативите на транссексуалните. 

Face-of-MAC-_2016-02-27_00-55-05

Реакциите на обществото са крайно различни, като голяма част от потребителите смятат кампнията за неприемлива. Колаборацията може да бъде открита с хаштаг #MACCaitlynJenner . За момента модния гигант отстоява достойно идеите и позициите си, като призовава за разбиране и уважение, определяйки крайните реакции за неоснователни.

Червилото ще може да бъде поръчвано онлайн от 7 април, когато ще бъде пуснато в продажба на официалния сайт на козметичната компания. „Finally Free“ ще се продава на цена от $17.

Mac_Cosmetics_Caitlyn_Jenner1

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.