Феномен – манекенка с естествена брада

harnaam-kaur-759 За мoдния бранш не съществуват граници… След като видяхме модели със синдрома на Даун, транссексуали, дори триумфа на Кончита Вурст … днес приветстваме брадатите момичета!

Първата такава манекенка е 25-годишната индийка Харнаам Каур. Момичето страда от синдрома на поликистоза на яйчниците, поради което в организма и настъпва хормонален срив, и от 11-годишна  по лицето ú започва да расте гъста мъжка брада.

model with beard

В началото, Харнаам е под постоянен стрес, като е осмивана и подигравана от съученици.  Това я принуждава 3 пъти в седмицата да се подлага на изключително  болезнена епилация.

Днес, тя е един от най-популярните модели, като е канена в множество ревюта и рекламни кампании. В естествения и натурален вид, който природата е предопределила.

harm

model2

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации