The Secret Garden show с уникално представление за SFW 2016
През октомври 2009 г. се заражда и осъществява идеята за „THE SECRET GARDEN” шоу. Един страхотен проект на две млади и амбициозни български топ модели – Биляна Йотовска и Невена Воденичарска.

Невероятен пърформанс, които съчетава едновременно dance перформанс и елементи от fashion спектакъл.  В продължение на няколко години те са били лица на най-голямата booking агенция в България -„Solar” и са танцували на сцената на световни DJ-и, като Paul Oakenfold, Bob Sinclar, Pete Tong, Danny Tenaglia, Roger Sanches, Victor Calderone, Sandy Rivera, Steve Angello, Dimitry from Paris…и много други. След близо 10 годишни изяви на модни и денс събития, Биляна и Невена решават да създадат свое самостоятелно dance-fashion шоу с танци, костюми и светлини.

В „THE SECRET GARDEN SHOW” може да се види един нов тип пърформанс, който е една вълнуваща импресия, която кара хората да фантазират и да попаднат в друг свят… приказен и красив.

Партито е смесица от музика, клубно осветление и невероятни танци плюс възможно най-екзотичните костюми. Момичетата използват специална приказна декорация. Биляна Йотавска, като дипломирана художничка прави изкустният грим на танцьорите, а Невена Воденичарска се грижи за прическите и работи по създаването на аксесоарите и костюмите. За доброто настроение на гостите се грижат DJ-те Vlado & 5prite. За някои от партитата танцьорите излизат облечени с бельо от водещи световни марки, като Triumf, Sloggi, Seven Seconds, La DolceVita и Flirt в съчетание с огромни криле и шапки с пера. На сцената на Тайната Градина танцуват и балерини, в класически костюми и мимове от театъра, които придават изключителен чар на вечерта и забавляват гостите. Клубът, в който се провежда събитието, заприличва на истинска градина, в която се появяват приказни същества, ангели, птици…и огромни живи цветя.. “The Secret Garden Show” разполага с повече от 80 уникални костюма!

secret-garden

Биляна Йотовска и Невена Воденичарска всяка година подготвят няколко съвсем нови парти проекта ,като “Candy Shop”,“Wonderland”, “Pirate story”, “Alice in wonderland”, Cartoon stories”. Момичетатa са вдъхновени от приказния свят на “Алиса в страната на чудесата и партитата отново са свързани със света на фантазията, пречупена от съвременната реалност. В “Candy shop” оживяват най-вкусните и сладки неща от живота. Гостите се срещат с танцуващи близалки, секси бонбонки, принцеси тортелини и вкусни сладоледи. В “Wonderland” присъстват чудесата от приказките, разхождат се причудливи същества, принцеси, джуджета, елфи,но те са и едни истински – съвременни герои. В страната на чудесата всеки гост ще се постави между фантазията и реалността,а героите от сцената и приказния декор, могат да го накарат да се изгуби някаде там…

Спектаклите “Alice in wonderland” и “Pirate story”съчетава в себе си елементи на авангардно фешън шоу, театрален спектакъл и балетен перформанс. В страната на чудесата – утвърдената българска авангардистка Мира Бъчварова – ще съживи някои образи от най-интересните си арт костюми.

От създаването на The Secret Garden Show – Биляна и Невена успяват да реализират много и оригинални партита в най-добрите клубове на България /София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Добрич, Слънчев Бряг, Албена, Лозенец и др./ Момичетата могат да се похвалят и с все по-успешни ивенти зад граница – Румъния, Австрия, Италия и безспорно най-големият им успех – работата им със Световният Фешън канал “FTV” в Бахрейн и Дубай! Лятото на 2012 най-добрите танцьори на Secret Garden работят за “Top Hill” клуб в Будва – Черна гора. Биляна и Невена реализират и три ревю-спектакли, които са организирали във връзка с официалното представяне на марката “Takeshy Kurosawa” за България и ревюта на световно известните марки бельо и бански – “Sloggi” и “Triumf.”

Тази година те са подготвили грандиозно шоу, специално за подиума на Sofia Fashion Week 2016, а ние нямаме търпение да видим, какво са измислили страхотните момичета…съвсем скоро предстои да разберем.

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации