ТОП 5 акцента от откриването на Sofia Fashion Week 2016

Преди броени часове се състоя грандиозното откриване на Sofia Fashion Week 2016, а нашата столица доказа, че спокойно може да се нареди до световните модни столици – Париж, Милано, Лондон и Ню Йорк. Реновираната по последен модел зала EFE на хотел Маринела, събра всички модни експерти, почитатели на отличния стил, множество фешън блогъри и модни редактори на лайфстайл списания. Достойно и силно начало на седмицата на модата в България. И без да ви бавим повече, ще споделим нашия ТОП 5 лист, с акценти от събитието през първата вечер на SFW.

#1. CATWALK

Най-стиланата и красива котешка пътека, която сме виждали. Декорирана изключително прецизно с красиви романтични цветя, част от които нежно се спускаха от тавана.

SFW scene

#2. CESARE PACIOTTI

Доказал се като категоричен диктатор на високите токчета и забележимите модели обувки, гала вечерта и модното дефиле бе триумфално открито от бранда Paccioti, заедно със звездния тандем майка и дъщеря Николета Лозанова и нейната малка Никол, които представиха новата пролетно-лятна колекция на луксозния бранд и заедно с това първата детска колекция обувки с печат Cesare Paciotti. Тази година зеленият цвят е тотален хит в облеклото и акесесоарите, а както можем да видим и в колекция на Cesare Paccioti.

Nikoleta

DSC_6771 DSC_6769

Cesare Paciotti

#3. Детска колекция ВАРА Kids

Когато моделите са най-чистите и красиви създания, на около 10 години, модният спектакъл е гарантиран. Bapa kids store е магазин за деца, създаден да предложи уникална и актуална селекция от най-доброто от света на модата и играчките, а и на съвременните мини модни икони.

На подиума на Sofia Fashion Week 2016, дефилираха, част от звездните деца столицата, славно тръгнали по пътя на своите родители. Едни от най-чаровните и вдъхновяващи модели на вечерта, представиха пролетно-лятната колекция на бранда, а безспорният фаворит на вечерта беше и най-малкият модел на сцената…

DSC_6780

detska kolekcia

#4. ДРЕСКОД: БЛЯСЪК

Няма как да не похвалим всички гости на събитието, които  бяха подбрали тоалети идеално кореспондиращи със звездния статут на събитието. Официални, бляскави и много модерни, вижте част от гостите на вечерта и стената на славата.

gosti

minchev kalina neinski code fashion raciotti fashion maria1

 

Bloggers2

#5. Деликатна съблазън от  My Lingerie by Provoke Bulgaria

Главозамайващо бельо предложено от My Lingerie by Provoke от водещи световни компании – L’Agent by Agent Provocateur, Stella McCartney, Heidi Klum, Moschino бе представено от невероятните модели нa Visages Models.

lingerie

model1 model2 model 3 model4

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации