Пролетна хидратация с новата линия Hidra Life на Dior

Модна къща Dior зарадва своите потребители, предпочитащи линията Hydra Life с още три нови козметични продукта, които ефективно хидратират сухата и уморена след студа кожа. Често пъти лицето е много дехидратирано след зимата. На помощ в този случай Dior  предлагат Water BB. Той съдържа мек природен пигмент, като същевременно е запазва прозрачността и има лека текстура, която незабавно изравнява тена и овлажнява кожата.

dior'

 

Тенът на лицето може да се подобри и с помощта на новата маска на линията. В нея няма пигменти, базирайки се на корейски научни открития. Нощната маска е фантастична и е под формата на желе, което в контакт с кожата се превръща във вода, просто фантастично. По време на нощта, клетките активно дишат, а на сутринта кожата става еластична и мека.

dior

Masque Réveil Beauté е напълно обновена, представена като съвкупност от капсули. Всяка капсула съдържа 5 милиграма вещество, способно да успокои кожата и да подобри естествения й блясък. Идеалната козметика  за пътуване ще се появи през май, а нашият екип няма търпение да се сдобие с вълшебните енергийни капсули…

dior hida

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.