5 бюти трика от Синди Крауфорд

Един от легендарните топмодели на 90-те и една вечна икона, модел за подражание, красива жена и майка, Синди Крауфорд е една от онези жени, на които всички тайно мечтаем да приличаме. Вижте нейните 5 съвета за отлична форма, свежа визия и красива кожа и коса.

sinidi 5

#1. Защита от слънцето по всяко време

Шапка, чадър, очила и отличен слънцезащитен фактор. Синди споделя, че е фен на микродермабразиото и се доверява на холивудския козметик Кристиана Раду. Супермоделът уточнява, че много лесно придобива тен и затова винаги се старае, козметиката, която използва да е с висок слънцезащитен фактор.

sindi

#2. Double duty – beauty козметика 

Синди предпочита продукти с двойно действие и функции, а за косата си споделя: “Открих, че ако аз спя с висок хлабав кок, косата ми остава мека и имам допълнителен бонус от хубави вълни на сутринта. Тайната е да не се използвам ластик за коса. Вместо това, използвам еластична лента”. 

sindi2

#3. Туризъм, кардио, клекове

Правете разнообразни упражнения, съветва Синди.  ” Аз наистина харесвам идеята за йога и джогинг, но старите училищни техники, като тези, научени от моя личен треньор Раду. В момента имам нов треньор у дома три пъти в седмицата, който ме кара да правя лицеви опори , клякания, тежести и стъпки. Важни и ползени са тренировките с висока интензивност. А уикендите се отдавам на туризъм и колоездене.

sindi 4

#4. Сауна и медитация

“Медитацията е един чудесен инструмент, с който се отпускам, когато имам нужда. Важно и много полезно е да усвоите добре техниката и да усетите какво може да сътвори тя със ума и тялото ви. ”

sindi 3

#5. Започнете деня със смути

“За старта на моя ден, аз винаги приготвям домашно смути със спанак, бадемово мляко, половин банан, протеин на прах, сурово какао и прясна мента.” Истнска енергиина бомба. 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.