Плачете колкото искате: новата водоустойчива спирала на D&G e тук!

“За да бъде неотразима във всяка ситуация” е слогана на новата козметична линия на Dolce & Gabbana.

DGMU_Passioneyes-Waterproof-Mascara_NERO_1_pack-shot_high-res

Да бъдеш емоционална не е лошо, но понякога е много изморително. Освен постоянни промени в настроението и периодично желание да убие всеки, да прегръща или целува някого, жената не спира да се тревожи и за трайността на декоративната си козметика.

На помощ в дамската чанта пристига новата Passioneyes Waterproof Mascaraсъздадена за онези дами, които емоционално реагират на всичко, които не са в състояние да си стоят в къщи по време на пролетния дъжд, живеещи в влажен климат или просто обичат да се отпускат в горещите страни.

Формулата на новата спирала е за извиване и обем на миглите, с лека водоустойчива формула с восък и зехтин и специални полимери за запазване на жизнеността и мобилността на миглите, без да ги удебелява и превръща в пръчки. Удобна четка улавя всички мигли по едно и също време, изключително удобна и манервена, за прецизно нанасяне в ъглите на очите.

Perfect-Mono_LAVA_140_pack-shot_high-res

Заедно със спиралата, Dolce & Gabbana представят очна линия, с тънък прецизен писец, молив и коректор за вежди  и крем за лице.

The-Glam-Liner_BLACK-INTENSE_1_pack-shot_high-res Intense-Khol-Eye-Crayon_TRUE-BLACK_1_pack-shot_high-res Sheer-Shine-Gloss_GOLD_160_pack-shot_high-res

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.