Избраха новите топ гримьори на България за 2016

Марлен Богданова е името на голямата победителка спечелила голямата награда на конкурс за непрофесионални гримьори, организиран от dm beauty academy. Дамата ще изкара шестмесечен курс в школата на Оксана Николова и ще има шанса да развие таланта си като гримьор и да получи сертификат, който да помогне в бъдещото й професионално развитие.

Водещият на мерприятието DJ Мартен, раздаде множество изкусителни награди на всички гости и публика по време на състезанието.

dm3

В конкурса участваха аматьори от 21 града, в оспорваната битка за званието “топ гримьор” на академията. Финалистите, любители на макиажа, се събраха в столичен мол.  Темата на събитието, определена от журито в  категория “пролетно градинско парти” се оказа предизвикателство за участниците и единствено Марлен Богданова от Добрич успя да спази строгите изисквания и да се справи със задачата в рамките на предварително зададените 40 минути.

дм

Моделът на талантливата гримьорка от Добрич – Сияна Братоева, също допренесе за победата и получи като награда професионална фотосесия от организатора. Тя ще бъде осъществена от фотографа Васил Николов.
0000299665-article2
Конкурсът за непрофесионални гримьори стартира още в края на март, когато всеки желаещ можеше да се запише заедно със свой модел на специално създадена платформа. В началото на април бяха избрани по 6 двойки от 21 града в страната, които се състезаваха в първи етап на надпреварата.

Тематичното събитие премина в звездна атмосфера, а гримьорите и моделите бяха аплодирани от певицата Кали, участничката на реалити формата “Фермата” и носителка на титлата Mrs Grandma Universe 2016 Дони Василева, телевизионната водеща и моден блогър Константина Живова.
снимки: Facebook (dm)

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.