Пролетна закачка от Dior

Разкошната колекция на Dior – Milky Dots включва многофункционалната пудра за блясък Diorskin Nude Air Summer Glow, която може да използвате освен за лице, така и за тяло. Тя придава летен загар, като прави кожата бляскава и неустоима.

dior tint

Лимитираната колекция Milky Dots обещава да превърне новия сезон в закачлива палитра от цветове и емоции.

Тази пролет Dior ни представя цветен коктей от емоции и пълен комплект козметика за лице и ръце. Тази година синият цвят се оказва основен не само в тази колекция, но и сред хитовите тенденции на сезона. Можем да го открием в една от двете палитри, всяка с по пет нюанса – 366 Bain de Mer, докато другата палитра – 536 Escapade е предупределена за земните тонове.

milk dots

dior2

Любимите ни точки, са основната тема вдъхновила името на цялата серия, дори и на лаковете. Част от всеки сет е и специално пособие, с чиято помощ да нарисувате точки върху ноктите си, придавайки им романтична ретро визия.

dior_dots dior

Разбира се, какво светна колекция без хитовият продукт на бранда флуид за устни Dior Addict Milky Tint, заедно с червилото Dior Addict.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.