Новият безшумен сешоар Dyson Supersonic

Технологиите непрекъснато се променят, както и начинът, по който консумираме модата.

В такъв вълнуващ обрат на събитията, технологичният гигант Dyson представя своя супернов Supersonic сешоар, който демонстрира изцяло нов начин на сушене.

dyson_supersonic_

https://www.youtube.com/watch?v=N46Nx53RseI

Като за начало…. новото чудо няма шум. Сешоарът има V9 двигитален мотор на вентилатора, вътре в дръжката. Моторът прави 110 000 оборота в минута, идва в комплект заедно с 3 магнитно-свързващи приспособления.

Специален микропроцесор регулира производителността за решаване на голяма горещина увреждане на косата, докато самият сешоар е лек и лесен за по-добро управление.

dyson_supersonic_1

Този хибрид е резултат от четиригодишен труд години. Страхотният козметичен продукт ще се продава за $ 400 в Sephora  през септември.

dyson_supersonic_3

 

 

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.