Кейт Мидълтън – юбилейна корица на Vogue

Един истински, естествен и непринуден образ на истинска модерна и съвременна херцогиня. Това е херцегинята на Кеймбрдж. Направо сме пленени от фотосите на чаровната Кейт! 

За своя 100 годишен юбилей, модната библия VOGUE избра лика на непринудената, чаровна и модерна Кейт Мидълтън. Това е първият път, в който Мидълтън позира за луксозното издание.

Kate-For-Vogue-1

„Херцогинята бе радостна да отпразнува 100-годишнината на списанието, което бе стартова площадка за развитието на много известни в момента фотографи. Тя се надява, че хората ще оценят нейните снимки и ще почувстват лекотата и непринудеността, с които те са направени“, съобщи говорителя на Мидълтън. Творецът зад кадър е популярният моден фотограф Джош Олинс.

Забележителното е, че принцеса Даяна, с която често е сравнявана Кейт Мидълтън, се бе появила три пъти на корицата на Vogue – през 1981, 1991 и 1994 години.

3a_xavpzb Kate-For-Vogue

снимки: Vogue

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации