Михаела Филева и Дарин Ангелов представят обща песен

Вечерта, която представя магията на киното, музиката и танците– 27-ми май, 20:00 ч., в зала 1 на НДК.

Михаела Филева и Дарин Ангелов не спират да доказват своите умения и всестранен талант на всяка сцена. Неслучайно и двамата са любимци на публиката още от участието си във формата Dancing Stars, когато заеха едни от челните места. Освен специалната песен, написана от Дони за „Нощта на Оскарите“, двамата ще блеснат във вечерта на 27-ми май с танц в стил Бродуей.

mihaela

С много заряд е изпълнена новата продукцията, по която работи тандемът Михаела Филева и Дарин Ангелов. Двамата любимци на публиката си партнират изключително успешно не само в пеенето, а и в танците. Повод за общият им проект този път е участието в един от най-мащабните спектакли, правени у нас шоуто „Нощта на Оскарите”. То съчетава множество стилове, представени с авторски хореографии, изпълнени от над 100 изключителни танцьори. Текстът на общото парче е специално написан от Дони.

66f3c1307074

Заедно с Михаела и Дарин, в шоуто участват двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и кубинският танцьор и хореограф Алфредо Торес.

 

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации