Жената и сакото – вечната любовна история
Сако Мода

Откакто дамите “откраднаха” сакото от мъжкия гардероб го носят с финес, с любов и никога не му изневеряват!

Ако има must have за всеки гардероб, то в топ 3 винаги ще стои сакото. Независимо от кой пол сте, това е дрехата, която крещи вечност и стил и никога не излиза от мода. Черно oversize сако, с изчистена кройка, леко уголемени рамене – това е модният артикул, който можете да носите дори и върху пижама.

Удобно и всесезонно – блейзърът или сакото (викайте му както искате) е една от малкото дрехи в гардероба, която не се “зазимява” и не се прибира никога “на топло”.

Може да сте с лятна рокля и нощния морски бриз погали голите ви рамене – намятате сако на тях. Обличате бляскава рокля по тялото за официален ивент или модно събитие – взимате едно сако “за всеки случай” с вас. Спортно долнище, бейзболна шапка, стари кецове и тишърт – сакото завършва визията ви и я прави малко “по-така”.

Костюм – панталон и сако – перфектен избор от до – от брънч с приятелки, работен обяд с колеги или коктейли в бар в 4 сутринта.

Убедихме ли ви, че сакото е най-добрият приятел на всяка жена (след диамантите, разбира се)? Ако отговорът е не – то със следващите снимки ще ви вдъхновим не просто да не го сваляте от раменети си, но и може би да си купите ново…

Едно намигване – купете си мъжко сако! Мъжките сака имат по-добра линия, по-качествена изработка и са наистина перфектни за дамите, които не се страхуват от малко masculinity в гардероба си.

Цветът не е задължително да е черен, но е задължително да имате поне едно черно сако в гардероба си!

Сако Мода

Сако Мода

Сако Мода

Сако Мода

Сако Мода

Сако Мода

Сако Мода

Сако Мода

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации