Веси Бонева представя „Родината“ на благотворителен концерт в Арена Армеец

Утре вечер на 31 май, Веси Бонева ще вземе участие в мащабен благотворителен концерт под надслов „Ние обичаме България“, който ще се проведе в Арена Армеец. Събитието ще даде старт на дългосрочна кампания, която всяка година ще подкрепя по един от 100-те национални туристически обекта, които се нуждаят от поддръжка и реставрация.

Тази година финансова помощ ще бъде предоставена на един от най-значимите български символи – Паметника на свободата на връх Шипка.

На голямата сцената Веси Бонева ще представи „Родината“ –  пореден  проект, който носи посланието “да запазим природното богатство на България и да почитаме великата история на страната ни”.

„Това райско място трябва да бъде запазено каквото е в момента. Да направим всичко възможно младото поколение да запази това, което е за нашите деца. Това е смисълът да живеем. Материалните неща няма да направят никой щастлив. И това вече много хора са го осъзнали“, споделя певицата.

Заедно с чаровната Веси Бонева на сцената на „Арена Армеец“ ще видим VS Dance, „Сигнал“, D2, Веселин Маринов, Тони Димитрова, Поли Генова, Нели Рангелова, Панайот Панайотов, Мариана Попова, Невена Цонева, Преслава Пейчева, LaTiDa и Бон-Бон, които ще пеят заедно в името на благородната кауза.

Poster-copy-1

 

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации