Тонизираща гел-маска за очи Eyes Cover

Сигурни сме, че голяма част от дамите със забързано ежедневие, не успяват винаги да си подарят нужното време за почивка, масаж и релакс, затова днес ви представяме компактния аксесоар, който използвате ли веднъж, повече няма да излезе от чантата ви.

Имаме предвид Eyes Cover – маска за многократна употреба, която се слага на лицето в зоната около очите. Това не е крем, а плат във формата на маска, пълна с гел  (хидроксиетилцелулоза). Благодарение на своята еластичност маската заема анатомичната форма на вашето лице. Тя може да се използва топла или охладена, в зависимост от целта на използването ú, която може да бъде тонизиране или отпускане на лицевите мускули. Маската за очи  Eyes Cover лесно може да се използва вкъщи и по всяко време. Полезна е за жени и мъже, а дори и за деца. Напълно безвредна, маската е хигиенична, практична и препоръчана от офталмолози.

eye-gel-mask-

Иновативната гел-маска EyesСover може да бъде използвана в студен и горещ вид. Извадената от хладилника и използвана, гел-маската EyesСover отстранява оттоци и подпухналост,като паралелно работи за намаляването и появата на тъмни кръгове. Тя укрепва и прави кожата по-еластична и доставя усещане за отпускане и отмора.

result

Може да използвате гел-маската всяка вечер преди сън преди сън в горещ вид, за да отпочинат вашите очи, след тежкия работен ден. Гел-маската премахва дори и синини, лекува мускулни спазми и намалява болката, в качеството на компрес.

Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.