Ангелски числа: Съвпадение или знак от съдбата
Когато видите 11:11 на дисплея на телефона си, намисляте ли си желание?

Още от древни времена числата са играли особено важна роля в живота на човек. Нумерологията е паранаука за числата. Наричат я още “магията на числата”, като концепцията й е близка до тази на астрологията и други паранауки от античността. Използва се за прогнозиране бъдещето посредством изготвяне на предсказания основани на числата, или според други, за манипулиране и насочване на общественото мнение и масовото съзнание в желаната насока.

Според нумерологията повтарящите се – ангелски числа – са знак от Вселената, която се опитва да ни каже нещо. Часовникът на телефона, регистрационният номер на колата пред вас, табели и билборди, нищо от това не е случайност.

Според нумеролозите 11 е най-могъщото число, особено в своята двойна форма 11:11 и носи послание за правилен път, посока.

Три или четири 1 – Такава последователност показва, че пред вас се отваря нова възможност, а интуицията ви води в правилната посока. Внимавайте с мислите си, защото е възможно да ги видите в реалността.

Три или четири 2 – Едно от вашите големи желания е на път да се сбъдне. Нужно е само още по-силно да повярвате в него и да отделяте време, в което да визуализирате това, което искате най-силно.

Три 3 – Според нумерологията това е числото на духовния водач. Последователността на тройките ви показва, че скоро ще откриете точния човек, от когото да получите нужната подкрепа и помощ.

Три 4 – Четворката се смята за ангелско число и ако случайно я виждате да се повтаря, това най-вероятно ви предупреждава да се пазите в бъдеще. Престоят ви трудности и изпитания, пред които трябва да покажете желязна воля.

Три 5 – Последователността на петиците предвещава голяма промяна, която ще ви се случи внезапно. Може да е положително или отрицателно събитие, като то напълно ще промени живота ви до момента.

Три 6 – Ако видите тези цифри случайно, означава, че прекалено сте се фокусирали върху материалния свят, а Вселената иска да ви припомни, че има много по-важни неща от вещите.

Три 7 – Трите седмици се смятат за положителен знак и ако случайно попаднат пред погледа ви, означава, че скоро ще реализирате всички свои планове и ви очаква период на хармония и щастие.

Три 8 – Осмицата символизира безкрайността и ако я виждате случайно, скоро ще приключете с един етап от живота си, за да започнете друг. Сигналът за вас е, че трябва да работите повече, за да се радвате на успехи в бъдеще.

Три 9 – Това е сигнал за край, подсказващ ви, че е време да загърбите миналото и да погледнете към бъдещето. Време е да откриете нови хоризонти за себе си и да оставите това, което ви прави нещастни и ви дърпа назад.

Три 0 – Нулата е символ на покоя. Ако често я виждате, това е знак, че сте преминали през най-големите си трудности и е време да си вземете поуки от тях, за да не се повторят отново.

 

Източник: edna.bg

Лайфстайл

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации