Боряна Баташова и Теодор Тодоров водещи на SFW SS 2018
Едни от най-чаровните лица от българската сцена отново ще бъдат водещи на Седмицата на модата в София

От 27 до 30 март Sofia Fashion Week ще проведе своето пролетно-лятно издание на територията на зала EFE х-л Маринела, а на сцената отново ще се качат Боряна Баташова и Теодор Тодоров-Тео като официални водещи на 4-те вечери на модния форум.

Тя е с пленителен глас, чаровна усмивка и обожава сцената, а той е един от най-предпочитаните лица за водещ на сватби, балове, лични и обществени събития.

Двамата са любимна сценична двойка сред българския хайлайф и ще ви забавляват от сцената на топ модното събитие на България през всяка една от вечерите.

Боряна и Тео ще бъдат облечени от топ дизайнерите, участници на Sofia Fashion Week SS 2018 и от тях първи ще разберете какво да очаквате на сцената.

Билети за събитието можете да закупите в мрежата на Eventim.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

Свързани
Публикации