Доза холивудски екшън и много стил в новия епизод на „Закачалки“

Елена Брусарска и Камелия Аврамова от „Закачалки“ идват и този четвъртък, за да ви пренесат в света на звездния стил.

Бързи коли, красиви жени и холивудски екшън – за това се сещаме, когато видим Вин Дизел на екрана. Но какво ще кажете за мъжкарския му стил? Ели и Ками се впускат в шеметното търсене на идеалния тоалет за Илиан Миланов, който ще се превъплъти в образа на Вин Дизел.

Сред бляскавата обстановка на хотел Маринела, Ели и Ками избраха на тазседмичния ни гост обувки на Neil Barrett, дънки и тишърт на Dsquared2, а емблематичното кожено яке на холивудския актьор е предоставено от бранда Marcelo Burlon. Цялостната визия на Илиан е достъпна благодарение на магазин VISION Hotel Marinela и салон Nushi Hotel Marinela.

Как се почувства Илиан в ролята на холивудската екшън звезда и кого наградиха със закачалка Ели и Ками в новия епизод, ще разберете, ако гледате „Закачалки“ този четвъртък, 23 февруари, точно в 19:30. Само по Code Fashion!

https://youtu.be/ZsJyWVsnAYM

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации