Drag Queen: Изкуство или начин на живот? – Sexology
Светослав Янков и Malina Yank Sexology с Маги Сидерова

Светослав Янков или Malina Yank – в студиото на Sexology гостува една от най-известните драг кралици у нас. Маги Сидерова ни разкрива Drag Queen – изкуство ли е или начин на живот?

Светослав Янков е стилен, модерен и отворен към живота. Малко скромен, тих и много възпитан. Malina Yank e фурия. Колоритна, цветна и “разпищолена”. Гореща мацка, която обича да пее и да танцува. Светослав и Malina са един човек с две лица, които виждаме чрез drag изкуството. Драг кралиците у нас са малко, но затова пък са великолепни. Какво е да правиш пърформанси в България, които отдавна са модерни в останалата част в света? Има ли почва за това изкуство у нас? От къде черпи вдъхновение за тоалетите, грима и сценичните си превъплъщения? Има ли дискриминация? И за какво мисли, докато е на сцената?

Запознаваме се с двете лица на Светослав в предаването Sexology, а водещата Маги Сидерова научава повече за това непознато у нас изкуство. Гледайте!

Поредният горещ подарък от ексклузивния партньор на предаването Diblong.bg отива при своя нов притежател, а с кого ще го сподели остава на разберем…

Мода

Свързани Публикации