Елена Брусарска ще се превърне в арабска принцеса в новия епизод на „Закачалки“

За да се потопите в екзотичния свят на Изтока, гледайте днес „Закачалки“ само по Code Fashion!

Ели и Ками се впускат в търсене на перфектната визия за най-влиятелната жена в Арабския свят – Шейха Моза. По време на приказното им пътуване, те ще се пренесат в приказния свят на Изтока с помоща на нишовата парфюмерия Campomarzio70, където ще се докоснат до някои от най-изисканите аромати. Екзотичната им разходка ще отведе двете “Закачалки” и в бутик PAP, където Ками ще избере впечатляващ тоалет от Valentino за Елена.

За съвършен завършек на визията на арабската принцеса ще им помогнат отново салон Nushi Hotel Marinela, а маникюра на Шейха Моза ще направи мастерманикюристката на BlueSky Екатерина Гунева.

За едно незабравимо приключение, като от приказка на Шехерезада, не пропускайте „Закачалки“! Четвъртък, точно в 19:30 часа, само по Code Fashion!

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации