Ели и Ками от „Закачалки“ са в компанията на Дейвид Бекъм, представен от топ моделът Ивел Йорданов

Елена Брусарска и Камелия Аврамова се впускат в модно приключение с ослепителния британски футболист Дейвид Бекъм. Двете атрактивни Закачалки са поканили модела Ивел Йорданов, с когото ще пресъздадат визията на световноизвестния красавец. По пътя към безпогрешния стил на Бекъм Ивел ще посети магазина на Dirk Bikkembergs, за да избере спортен тоалет, изцяло вдъхновен от звездата. За косата и прическата на модела ще се погрижи Радостина Илкова от салон “Nice Beauty”, а мастерманикюристът от “Blue Sky” Екатерина Гунева ще оформи ноктите на Ивел, за да завърши цялостната му визия.

Zakachalki 6 Full.00_01_21_20.Still003

Красивите водещи няма да пропуснат да раздадат Закачалки, а коридорите на Paradise Center и този път ще бъдат модния подиум. За да не пропуснете Ивел Йорданов в ролята на секссимвола Дейвид Бекъм, гледайте „Закачалки“ с Елена Брусарска и Камелия Аврамова в четвъртък, 2-ри февруари, от 19:30 часа само по Code Fashion!

Zakachalki 6 Full.00_16_22_21.Still002

Zakachalki 6 Full.00_12_41_02.Still001

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Новини

[the_ad id="55508"]

Свързани
Публикации