Фестивал на Модата и Красотата Варна 2023 (Видео)

Звезден блясък, стил и много красота белязаха шестнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата в морската ни столица

Над 600 гости станаха свидетели на грандиозен моден спектакъл по време на шестнадесетото издание на Фестивала на Модата и Красотата, който се проведе преди броени дни в морската ни столица.


Домакин на събитието бе комплекс Морско казино, а организатор – модна и ивент агенция VIP FASHION GROUP.
Двудневния форум впечатли присъстващите с феерия от мода, блясък, стил и красота, а дизайнерските колекции на български и чужди брандове предизвикаха бурните аплодисменти на почитателите на висшата естетика.


Лице на Фестивала на Модата и Красотата 2023 бе ослепителната Яна Стоянова – Мис Варна 2022, а като специални гости на подиума дефилираха топ модела и носителка на титлата Best Model Of The World 2011 – Ива Атанасова и ослепителната Габриела Кирова – Мис България 2016-та. По традиция в ролята на водещ влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а виртуозните изпълнения на Бриана Гранде, Моника Карагенова, Ангелина Милева и 6-годишната Елизабет Армен, очароваха присъстващите на събитието.


Истински фурор сред гостите предизвикаха бутиковите официални и булчински рокли, сътворени от талантливите дизайнери на модните къщи – Tasquira, Tailor и EVI’S Wonderland, а организаторката – Мира Матеева блестеше и в двете вечери на модния форум с бутикови рокли, изработени специално за нея от дизайнерите Таня Манова (Bridal House Holiday) и Мирена Чакърова (miravision).
Участие във Фестивала взеха и най – малките модели на агенция VIP FASHION GROUP, които участваха в представянето на колекция за майки и дъщери на JN SECRET.


Ценителите на модата и красотата се насладиха и на дизайнерските колекции на DIKA, ASKIA, Stephanie Kamenova, La Tiare, Ekaterina Reider, VETEIDA, WOLF WALLEY, FITNESS LINE, VANDA, обувки с марка SARA PEN, бельо и бански костюми от Avangard и La Saule, дизайнерски бижута на HUGASIAN Diamonds & Jewellery, а сватбен център My Wedding презентираха своята бутикова мъжка колекця.


По традиция, организаторите на Фестивала на Модата и Красотата предоставиха възможност за изява и на ученици от Професионалната гимназия по текстил и моден дизайн във Варна, както и студенти от катедра “Мода и Дизайн” към Варненския свободен университет, които представиха тематични авторски колекции.


За прическите на моделите се погрижиха топ-коафьорите от ателие Кина Кудева, а гримът бе дело на екипа на Кристина Славова – Mascara.
Обективите на официалните фотографи на събитието – Боби Решовски, Пламен Колев, и Веселин Тончев запечатаха уникални кадри от фотосесиите и дефилетата.
Фестивалът на Модата и Красотата 2023 се проведе с партньорство на FERTIX, ProDerma, Skin Solution, IS Auto, Aлкална вода ADVA и CODE Fashion TV.

 

 

 

Събития

Свързани
Публикации