Giambattista Valli x H&M: Красива,вдъхновяваща и по препоръка на Искрата
Последната колекция на Giambattista Valli и H&M през погледа на Искрата

През годините H&M са изпъквали с редица интересни колаборации с големи имена като Karl Lagerfeld, Isabel Marant, Stella McCartney, Erdem, Versace и Balmain. Тази с Giambattista Valli, обаче, е може би една от най-вълнуващите до момента.

https://www.instagram.com/p/B3HSxN9IW01/

От самото начало, новините за изненадващото сътрудничество предизвикаха изключителен интерес и множество положителни отзиви, които не угасват и до днес. Една от причините за огромния успех на колаборацията е атрактивността на съчетанието между изключително достъпен бранд и италиански дизайнер, известен със своите ефирни haute couture рокли от тюл, чиято стойност стартира от поне 2 000 британски лири. Междувременно, колекцията сама по себе си е изключително вълнуваща, изумяваща и впечатляваща и изглежда, че обичаният роден изпълнител Искрата също мисли така.

Освен музикална дарба, Искрата притежава и изключително интересен стил. Всяка от неговите атрактивни визии умело привлича вниманието ни и ни вдъхновява да подходим към модата с креативност и смелост. Доказателство за това е и последната му публикация в социалните медии, с която той ни представя и дори препоръчва колекцията на Giambattista Valli и H&M:

“Окей, това е новата модна колаборация между Giambattista Valli Officialи H&M.
Дизайнерът Джамбатиста Вали за първи път създава колекция и от мъжки облекла, като използва в съчетание животински принтове, флорални мотиви, пънк провокация и военни елементи.
Излиза на 07.11
Препоръчвам на по-смелите да й обърнат внимание.”

https://www.instagram.com/p/B4aA90wgf7F/

Колекцията, която очакваме след броени дни, се състои от 61 части, като всеки дизайн носи креативната гениалност на Valli и изпъква с достъпните цени на H&M.

Снимки: Instagram

Мода

Свързани Публикации