Гуен Стефани: Животът ми експлодира след раздялата

Звездите често се развеждат и сменят своите половинки, но рядко признават колко трудно преживяват разделите и загубата на близки  до тях хора. Просто защото никой не иска да го виждат слаб и уязвим. Гуен Стефани, за разлика от другите, още в първото си интервю, в което обяви, че се развежда, бе напълно откровена и се осмели да признае, че й е тежко – да останеш с три деца без съпруга си е тежко изпитание.

Американската певица Гуен Стефани и британският китарист Гавин Росдейл подадоха молба за развод след близо 13 години брак.

“Животът ми буквално експлодира в лицето ми след раздялата. Сега всичко е много по-екстремно. Но ме вдъхновява фактът, че започвам нещо ново. Животът ми е друг и трябва да призная, че е страхотен. Всичко е по-различно, всичко е ново”, заяви в интервю Стефани. Тя признава, че в началото ѝ е било много трудно и дори не е имала желание да работи.”

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации