Йога клас с Криси Христова

Една от най-успешните йога преподаватели в България  – Кристина Христова ще проведе практическо занимание в София

Krisi_Yoga (1)

Една от най-младите и успешни йога преподаватели в България  – Кристина Христова ще проведе практическо занимание в София, на което могат да присъстват всички любители на йога учението.

Криси е сертифициран йога инструктор към БФЙ и НСА. Занимава се с различни терапии, които целят единство и хармония на тяло, ум и дух на човека. Тя преподава Виняса, Хатха, Ин йога, занимава се също и с Кристалотерапия, Тайландски масаж, Ангелска терапия и напътствия с ангелски карти.

Уменията й не свършват до тук, защото Кристина е също Рейки учител и Грандмастер – 9 ниво в автентичната двуканална система на Микао Усуи. Сертифицирана е също и в Регресивна терапия при Петър Петров – София.

30-годишната инструкторка е с голям опит, който постоянно обогатява, посещавайки разнообразни курсове и семинари в България и чужбина.

Krisi_Yoga (3) (1)

Криси разбива твърденията на песимистите, че вътрешната и външната красота са несъвместими в едно човешко същество. Очарователната красавица казва за себе си, че никога външния й вид не я е отклонявал от пътя й на духовно усъвършестване. Споделя също, че от малка се чувства различна и винаги е усещала проблемите на хората на енергийно ниво и затова се е опитвала да им помогне. По-късно осъзнава, че йога е начина да се обогати и изрази необикновенното си „аз“.

Krisi_Yoga (2)

„В живота всичко е енергия, живеем в материален свят, но всъщност всички ние сме енергийни и духовни същества. За всеки човек пътят е един, но с различни разклонения по него и затова аз съчетавам най-разнообразни техники в живота и практиките си, като всички водят до там, където всички се опитваме да стигнем – до най-съкровеното, а то се намира вътре в нас, до истината за себе си, за света, за това кои сме ние и защо сме тук“ – коментира Криси философията си за живота.

Желаещите могат да посетят нейната практика на 09.07.2016 – събота от 18ч. на ул.“Ворино „№2 в кв. „Красно село“ в залата на „Феникс Спорт“, където Криси води курсове при посещенията си в столицата.

Krisi_Yoga (4)

CREATED BY ALEKSANDAR ILIEV SANNDO

За повече информация може да посетите фейсбук страницата на  Криси – https://www.facebook.com/fenixsport.vk/?fref=ts както и сайта http://fenixsport.eu/.

Александра Томова
Александра Томова
Александра Томова e главен редактор на сайта codefashion.bg. Тя е с бакалавърска степен Испанска филология и магистър Журналистика и медии. Нейната страст са модата, литературата, новите технологии. Работи като редактор и сценарист на предванията в ефира на Code Fashion TV. Занимава се още и с видео монтаж и постпродукция на телевизионно съдържание.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новини

Свързани
Публикации