Как да бъдеш есенна муза?
Астрономическата есен настъпи днес, в 4:04 сутринта и вече официално си търсим муза за есенна мода

Есенните музи на МодатаЗатръшваме вратата в лицето на лятото и отиваряме гардероба, за да търсим вдъхновения за дълъг и слънчев есенен уикенд. Но освен ан гaрдероба, на какво още да обърнем внимание?

Косата

Плажните вълни и платинено русите коси излизат в почивка до следващото лято. За най-смелите дами е време отново да станат брюнетки, а за класическите брюнетки е време да освежат цвета на косата си. Тъмно русото, с карамелени нюанси е топ избор за есенния сезон. За брюнетките – можете да заложите на какаови нюанси, с цвят на капучино или пък наситено кафяво с кестеняви и леко червеникави отенъци. Дългата коса я прибираме с небрежна опашка, ниско на тила, а пък експериметаторките могат да заложат на къса боб прическа или да върнат бретона на мода.

Есенните музи на МодатаЕсенните музи на МодатаЕсенните музи на МодатаЕсенните музи на МодатаЕсенните музи на МодатаЕсенните музи на МодатаЕсенните музи на Модата
Гримът

Време е за червила с цвят на младо червено вино или пък тъмно, почти лилаво бордо. Хубаво е да се погрижим добре за хидратацията на устните, за да бъдат готови за топло целувки. През лятото ги пазим от слънцето и морския бриз, а през есента от студа и вятъра. От другата страна на виното е палитрата на кафето – мокачино, лате или нещо друго в кафявата гама е подходящо както за устните, така и за акцент на очите. Не забравяйте, че освен матовите цветове, есента е чудесен момент да добавите и блясък в сенките си за очи.

Есенните музи на МодатаЕсенните музи на МодатаЕсенните музи на МодатаЕсенните музи на Модата
Дрехите

Време е за топли, обемни пуловери, в които да се прегърнете. Засега все още можем да “ходим” само по тях или да ги наметнем със сако. Полото отново е на мода, а за гамата от цветове, на които да заложите, можете да прочетете тук. Hoodie-то с качулка в комбинация с по-елегантно сако, също е чудесен избор за първите дни на есента. А оранжевите нюанси са ни любими всяка година по това време.

Есенните музи на МодатаЕсенните музи на Модата

Завършваме този текст със снимката на Nasa по повод първия ден на астрономическата есен и с думите – Falling for you all over again!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NASA (@nasa)

Снимки: Getty Images / Instagram

Мода

Свързани Публикации