Kalliste: Нестандартните булки на Radichev
Stoyan Radichev Kalliste Сватбена Рокля Мода
Kalliste Bridal Collection 2022/2023 е вдъхновена от дамите, които не се страхуват да бъдат нестандартни в сватбения си ден

Stoyan Radichev Kalliste Сватбена Рокля Мода

Дизайнерът Стоян Радичев представи новата с булчинска колекция Kalliste със серия от снимки. От кадрите и описанията към тях става ясно, че класическите визии на летните булки тази година са извън картинката.

Stoyan Radichev Kalliste Сватбена Рокля МодаПерата и скъпоценните камъни са в основата на цялата концепция на Kalliste. Моделите се редуват – от обемни рокли като за принцеси, през силуети тип “русалка” с огромни оперени ръкави за акцент. В колекцията присъстват и къси модели, които самият дизайнер споделя, че са подходящи както за основна сватбена рокля, така и за втори парти вариант, с напредване на празника.

Stoyan Radichev Kalliste Сватбена Рокля МодаДантелата и натрупване на пластове тюл, създават усещането за пищност и красота.

Както вече казахме, Kalliste Bridal Collection, не е за скучни булки!

Stoyan Radichev Kalliste Сватбена Рокля МодаStoyan Radichev Kalliste Сватбена Рокля МодаStoyan Radichev Kalliste Сватбена Рокля МодаСнимки: Stoyan Radichev

 

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Мода

Свързани
Публикации