Kashmir Wellness & Spa – Луксозна почивка за Коледа 2023

Във Велинград съвсем наскоро отвори врати луксозен спа хотел по световен модел – Kashmir Wellness & Spa – и ние сме влюбени в мястото

Спа хотелът, с атрактивно име и още по-атрактивен интериор и екстериор се намира високо над града, далеч от улиците и останалите хотели и сгради. Приютен е в боровата гора над Велинград и предлага луксозни изкушения, само за възрастни.
Отдавна световната тенденция за хотели “без деца” (минималната допустима възраст е 14 години) беше време да дойде и у нас. Подобни локации има по цял свят, а двойки с вече пораснали деца или млади семейства, които искат за малко да се “измъкнат” от родителските задължения, могат спокойно да почиват без наличието на малчугани. В което няма нищо лошо. Напротив – почивката за едни е детски смях, а за други приятна тишина и спане до късно.

По Коледните празници можете да се насладите на 3 или 4-дневна почивка с любимия човек, приятели и компания или пък с вече порасналите си деца и да съберете семейството. Орлин Павлов ще се погрижи за доброто настроение на всички.
Вижте повече тук.

Kashmir Wellness & Spa предлага великолепни спа услуги, модерен център за wellness и масажи, външен и вътрешен минерален басейн, каменни топила с гореща вода, разпръснати из боровата гора – изкушение, което предполага романтика и уединение, в едно с природата.


Самият интериор на хотела е базиран на дърво и камък, приглушени светлини и камини, които излъчват естествена топлина. Причудливите картини на кози и козли по стените и коридорите са една весела закачка с гостите. Естествените материали, използвани в интериора на хотела и екосъобразната политика на локацията ще ви помогнат да почувствате духа на планината и заобикалящата ви природа.

Ресторантът е черешката на тортата. Менюто е богато, изтънчено, но и традиционно, с предложения за всеки вкус – от телешко и риба, до постни и вегетариански предложения, поднесени по атрактивен начин. Защото човек се храни и с очите си.

Стаите и апартаментите предлагат абсолютно отпускане и моментално чувство за релакс. Издържани в стила на хотела, с меки цветове, приглушени светлини и високи технологии, в крак с тенденциите.

За Нова година също можете да се потопите в луксозния уют на Kashmir Wellness & Spa. Хотелът е подготвил празнична програма с премиум вечеря. Партито започва на 29.12 с Оля Малинова и stand up, продължава на 30.12 с Веси Бонева и Светлин Къслев, а за новогодишната нощ партито ще е с Мария Илиева и DJ Флейм.
Вижте повече тук.

Семействата с деца пък могат да се запознаят с коледните и новогодишни предложения на Arte Spa & Park Hotel, отново във Велинград тук.

Мода

Свързани Публикации