Kaviar Gauche: Немският шик на модерната булка
Дизайнерски чанти, женствени prêt-à-porter колекции и блясък по немски – заповядайте в света на Kaviar Gauche

Alexandra Roehler и Johanna Kühl създават своя моден бранд през 2004 година и оттогава създават своите произведения на модното изкуство със замах, нежност и изящен блясък.

 

“Модерен блясък, направен в Германия” е мотото на дизайнерското дуо, което разкрива един необуздан блясък и съвършени линии. Всичките творения на Kaviar Gauche са изкушение за дамите, но вече 10 години KAVIAR GAUCHE BRIDAL COUTURE е това, което грабва сърцето. На моднатта седмица в Париж този семтември, двете талантливи дами зад бранда отбеляха 10 години сватбено изкуство и предложиха на публиката една модерна булка с традиционна нежност, но личен и разпознаваем стил.

Ако никога не сте мечтали да се омъжите в панталон и сако, няма проблем, но мислим, че колекцията  Kaviar Gauche “10 Years Bridal Couture” ще ви накара, ако не да размислите, то сериозно да се замислите по въпроса.

Нежност и сила, традиция и модерни щтрихи, елегантен ненатрапчив блясък и материи, които можеш да усетиш с всичките си сетива – описанието на колекцията ще е бедно, каквото и да напишем.

Предлагаме ви просто да ги видите:

Снимки: Getty Images

Мода

Свързани Публикации