Конкурс на Nailpro България (Видео)
Nailpro България

“Изминаха два емоционални дни със седмото издание на конкурса Nailpro България, в които заедно изкачихме още едно стъпало в професионалното развитие” – Лина Валериева – Директор на конкурса Nailpro България

Nailpro България
Nailpro е от едно от най-престижните първенства в света. Nailpro България завърши с голям успех. Успех защото всички участници дадоха най-доброто от себе си, участваха с хъс и добро и позитивно отношение. В конкурса участваха 65 участника със 170 участия от България, Полша, Чехия, Словакия, Румъния, Словения, Италия, Украйна. Те се състезаваха в 12 номинации, както за индивидуалната купа, така и за отборна купа, в която участваха 3 отбота. Много от тях участваха за пръв път, други затвърдиха успехите си. Всички те завършиха като победители, защото победиха притесненията и страховете си, на конкурсното поле цареше мощ и сила, силата на участниците.

Титлата Топ Мастър в техническите категории взе Яна Янечкова, Чехия, а Топ Мастър в художествените категории взе Вероника Райкова, България. В отборното класиране спечели българския отбор Прованс.

Nailpro България
По време на конкурса се проведе изложба на творци – маникюристи, които показаха своя талант и умения. Те показаха свои картини, фигури, скулптури, изрисувани дрехи, обувки и различни предмети ръчна изработка, на които посетителите на събитието се насладиха и в арт ателиетата с различни демонстрации. През двата състезателни дни се проведе семинар, на който български и международни лектори говориха на различни актуални теми.

Nailpro България
Кулминацията на събитието и начало на Церемонията по награждаването беше Екстравагантно ревю дефиле отразяващо работата на участниците в последната номинация от конкурса – Fantasy Nail Art. Тук участниците показаха неограничените си възможности като професионалисти. За аристократичната и приказна обстановка се погрижиха и балет Ида и Ирина Първанова с изпълнение на арфа. Благодарение на водещите фирми в бранша, които подкрепиха събитието, участниците и гостите на събитието имаха възможност да се запознаят с нови и качествени продукти.

Nailpro България
Благодарение на съдействието на Областна Дирекция гр. Перник и Община Перник събитието се проведе в историческата сградата на Минна Дирекция, където атмосферата на събитието се сля с атмосфера на тази неповторима сграда.

Nailpro България Nailpro България Nailpro България Nailpro България

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Събития

Свързани
Публикации